ⓘ Ei mitään - Ei-mikään, ”Ei se mitään!” sanoi Eemeli, Ei kuule mitään, ei nää mitään, ei sano mitään, Onks ollu mitään, Länsirintamalta ei mitään uutta, elokuva ..

Ei-mikään

Ei-mikään on etenkin filosofiassa käytetty käsite. Tällöin siihen viitataan useimmiten sanalla ei-oleva. Joissakin luonnollisissa kielissä on likimain tätä tarkoittava indefiniittipronomini, joka viittaa asioiden tai tapahtumien puuttumiseen: engl. nothing, saks. Nichts, ransk. néant. Tämä voidaan yleensä suomentaa ilmaisuilla "ei mitään" tai "ei mikään".

”Ei se mitään!” sanoi Eemeli

”Ei se mitään!” sanoi Eemeli on suomalainen komediaelokuva vuodelta 1962. Sen ohjasi Åke Lindman. Reino Helismaan tekemää käsikirjoitusta on pidetty heikkona.

Ei kuule mitään, ei nää mitään, ei sano mitään

Ei kuule mitään, ei nää mitään, ei sano mitään on Koljosen tiekiista -yhtyeen ensimmäinen studioalbumi. Se julkaistiin CD:nä ja LP:nä Longplay Musicin kautta 8. joulukuuta 2010. Albumin nimi on viittaus Dischargen vuonna 1982 ilmestyneeseen albumiin Hear Nothing See Nothing Say Nothing.

Onks ollu mitään

Onks ollu mitään on suomalaisen rap-artisti RJaarlin nykyisin Jaarli sekä Pikkolon yhteinen esikoisjulkaisu. Se julkaistiin vuoden 2011 keväällä Pass The Mic Organization -levy-yhtiön kautta.

Länsirintamalta ei mitään uutta (elokuva)

Länsirintamalta ei mitään uutta on Lewis Milestonen ohjaama yhdysvaltalainen sotaelokuvan klassikko vuodelta 1930. Se perustuu Erich Maria Remarquen samannimiseen romaaniin. Sitä pidetään yhtenä parhaista sodanvastaisista elokuvista. Elokuva kertoo ensimmäisen maailmansodan länsirintaman taisteluista saksalaisten sotilaiden näkökulmasta. Länsirintamalta ei mitään uutta teki Lew Ayresista tähden ja vakiinnutti Lewis Milestonen aseman kansainvälisestikin merkittävä ohjaajana. Milestone ohjasi myöhemmin vielä kolme sotaelokuvaa muun muassa He vaelsivat auringossa, 1945 mutta ne eivät yltäneet ...

Kaikki tai ei mitään

Kaikki tai ei mitään, Pekka Simojoen nuottikirja ja kappale vuodelta 2000. "Kaikki tai ei mitään", Karri Koiran kappale vuodelta 2012 albumilta K.O.I.R.A. "Kaikki tai ei mitään", Leevi and the Leavingsin kappale vuodelta 1998 albumilta Kerran elämässä. "Kaikki tai ei mitään", Janen kappale vuodelta 2005 albumilta Perhonen. Kaikki tai ei mitään, Petri Nygårdin albumi vuodelta 2011. "Kaikki tai ei mitään", Tuomari Nurmio & Korkein Oikeus -yhtyeen kappale vuodelta 2002 albumilta Tuomari Nurmio & Korkein Oikeus. "Kaikki tai ei mitään", Gasellien kappale vuodelta 2012 albumilta Kiittämätön. "Ka ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →